Projecten van Peutz

Nederland
Eindhoven
De nieuwbouw van het hoofdkantoor van Össur Europe aan De Schakel te Eindhoven heeft het BREEAM-NL oplevercertificaat “EXCELLENT” (4 sterren) behaald. Het project dat in opdracht van Össur ontwikkeld is door GEVA Vastgoed wist een eindscore van 70,7% te behalen. Uniek aan dit project is dat bij toekenning van het oplevercertificaat een volledige seizoensgebonden prestatieborging van de installaties heeft plaatsgevonden.
Nederland
Rotterdam
Het kantoorgebouw Hofplein 19 te Rotterdam dat in 1960 gebouwd is in opdracht van Shell en ontworpen door architect C.A. Abspoel, wordt momenteel getransformeerd naar een modern en efficiënt kantoorgebouw. Het nieuwe ontwerp van OZ-architecten in opdracht van PPF Real Estate, behoudt de karakteristieke eigenschappen van het originele ontwerp met een passage en tankstation onder het gebouw.
Nederland
Utrecht
  De nieuwe 'Style Room' die onderdeel uitmaakt van de realisatie van de eerste fase van de vernieuwing van winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht is onlangs opgeleverd. Samen met de 'Stadskamer' en de passage 'NorthMile' zorgt de 'Style Room' voor de verbinding tussen Utrecht CS en het centrum van Utrecht.
Nederland
Utrecht
Direct achter Station Utrecht Centraal wordt met 'het Voorzetgebouw' de nieuwe hoofdentree van het vernieuwde en uitgebreide winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht gerealiseerd. "Het Voorzetgebouw", met een esthetisch ontwerp van STIR Architecture, heeft een in het oog springend ontwerp in de vorm van een wimper. Deze ‘wimpergevel’ bestaat uit uniek gevormde aluminium panelen die het gebouw een karakteristieke uitstraling geven.
Nederland
Amsterdam
  Het ACTA gebouw gelegen aan de Zuidas in Amsterdam is de hoofdlocatie van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) en de Universiteit van Amsterdam (UvA).