Projecten van Peutz

Nederland
Utrecht
Direct achter Station Utrecht Centraal wordt met 'het Voorzetgebouw' de nieuwe hoofdentree van het vernieuwde en uitgebreide winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht gerealiseerd. "Het Voorzetgebouw", met een esthetisch ontwerp van STIR Architecture, heeft een in het oog springend ontwerp in de vorm van een wimper. Deze ‘wimpergevel’ bestaat uit uniek gevormde aluminium panelen die het gebouw een karakteristieke uitstraling geven.
Nederland
Amsterdam
  Het ACTA gebouw gelegen aan de Zuidas in Amsterdam is de hoofdlocatie van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) en de Universiteit van Amsterdam (UvA).
Nederland
Leidschendam
In het kader van de BREEAM certificering van de renovatie van het stadskantoor aan de Koningin Wilhelminalaan (KW2) en de renovatie en uitbreiding van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein (RP1) in Leidschendam van de gemeente Leidschendam-Voorburg, heeft Peutz Geveltechniek onderzoek gedaan naar de bouwfysische eigenschappen van de gebouwschil. 
Nederland
Eindhoven
  Het door architect S.J van Embden ontworpen hoofdgebouw van de Technische Universiteit te Eindhoven dateert uit de jaren zestig en zal getransformeerd worden tot een transparant en energiezuinig universiteitsgebouw met behoud van de bestaande constructie.
Nederland
Rotterdam
  FIRST Rotterdam omvat de herontwikkeling van het Weenapoint te Rotterdam in meerdere fasen. Fase 1 wordt een nieuwe markering in de Rotterdamse skyline. Het gebouw zal plaats bieden aan een mix van stedelijke functies waaronder kantoorruimte, horeca en retail. NautaDutilh en Robeco zijn o.a. de huurders van het toekomstige pand. De nieuwbouw van FIRST Rotterdam (Fase 1) omvat in totaal 55.000 m² bvo.