Bel nu » 024 35 70 707

Een energieneutraal of CO2 neutraal gebouw ontwikkelen

Integraal duurzaam advies

Een energieneutraal gebouw wekt zelf voldoende energie op om in de eigen behoefte te voorzien. Als de energievraag en energieopwekking gemiddeld over een jaar in balans zijn worden dergelijke gebouwen energieneutraal genoemd. CO2 neutraal betekent dat de energievraag en energieproductie worden uitgedrukt in de uitstoot van CO2. Een energieneutraal gebouw begint bij het reduceren van de energievraag door goede isolatie, slim gebruik van daglicht en zonnewarmte en verstandig ventileren. Wanneer u streeft naar een energieneutraal of CO2 neutraal gebouw, biedt Peutz uitkomst. Naast uw gebouw beoordelen op duurzaamheid, bieden wij passend advies op het gebied van brandveiligheid, akoestiek, lawaaibeheersing, trillingstechniek, bouwfysica, ruimtelijke ordening, wind- en milieutechnologie, veiligheid en arbeidsomstandigheden. Neem contact met ons op.

Peutz adviseert u wat betreft een CO2 neutraal of energieneutraal gebouw

Een energieneutraal gebouw kan financieel interessant zijn. Stijgende energieprijzen zorgen dat u uw investering steeds sneller terug verdient. Ook een CO2 neutraal gebouw biedt deze voordelen. Vanwege de vele aspecten die bij dit soort gebouwen komen kijken, schakelt u de hulp van Peutz in. Wij bieden integraal ontwerpadvies om te komen tot een goede gebouwschil. Wij verzorgen dynamische energiestudies om het toekomstige energiegebruik van het gebouw in kaart te brengen.

Bij Peutz kunt u terecht voor:

  • onafhankelijke, hoog opgeleide ingenieurs;
  • geavanceerde meet- en rekentechnieken;
  • een integrale benadering;
  • hoge kwaliteit advieswerk,
  • een klantgerichte aanpak.

Goede kwaliteit dienstverlening

Neem contact op met Peutz voor nuttig, duidelijk advies op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid en andere gebieden. Wij geven u indien gewenst meer informatie.


Interessant? Deel deze pagina