Bel nu » 024 35 70 707

Brandveiligheid en brandpreventie

Een onafhankelijk bureau raadgevende ingenieurs

Wanneer u op zoek bent naar advies op het gebied van brandpreventie en brandbeveiliging, neemt u contact op met Peutz. Wij bieden passend advies op het gebied van brandveiligheid, akoestiek, lawaaibeheersing, trillingstechniek, bouwfysica, duurzaam bouwen, wind- en milieutechnologie, veiligheid en arbeidsomstandigheden. Neem nu contact met ons op en u bent zeker dat uw pand voldoet aan het huidige Bouwbesluit omtrent brandveiligheid.

Bruikbaar advies omtrent de brandveiligheid van en brandpreventie binnen uw project

Peutz richt zich met advies op het gebied van brandbeveiliging op het snel en veilig vluchten uit gebouwen en bouwwerken. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan maatregelen voor het beheersen en beperken van brand. Hierbij bieden wij al vanaf de eerste ontwerpfase nuttig advies en relevante feedback. Denkt u hierbij aan de te gebruiken materialen, bouwkundige en installatietechnische voorzieningen en de vereisten op het gebied van brandveiligheid die in het Bouwbesluit vermeld staan. Aan de hand hiervan zorgt u voor een veilige werk- en leefomgeving.

Bij Peutz kunt u terecht voor:

  • een integrale benadering;
  • onafhankelijke, hoog opgeleide ingenieurs;
  • een klantgerichte aanpak;
  • hoge kwaliteit advieswerk,
  • geavanceerde meet- en rekentechnieken.

Schakel ons direct in

Aarzel niet om contact op te nemen met Peutz wanneer u professioneel advies op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie zoekt. U doet dit door onze website te bezoeken. Wij staan voor u klaar.


Interessant? Deel deze pagina