Bel nu » 024 35 70 707

Pyrotechniek

Bruikbaar advies op alle fronten

Pyrotechniek gaat over de, voor de productie van vuurwerk benodigde en gebruikte technieken. Ook andere toepassingen waarbij een snelle of explosieve verbranding plaatsvindt worden tot de pyrotechniek gerekend. Peutz verzorgt voor u de advisering, ontwikkeling van nieuwe producten en het uitvoeren van testen. Ook biedt Peutz passend advies op het gebied van brandveiligheid, akoestiek, lawaaibeheersing, wind- en milieutechnologie, veiligheid, trillingstechniek, bouwfysica, duurzaam bouwen en arbeidsomstandigheden. Neem contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden met u.

Peutz helpt u op het gebied van pyrotechniek

Als adviseur op het vlak van pyrotechniek helpt Peutz u bij het realiseren van een vuurwerkopslag die aan alle eisen voldoet, een CE-markering of ADR-classificatie. Onze experts hebben daarnaast kennis van brandveiligheid, externe veiligheid en milieu. Wij houden ons bezig met diverse facetten die hierbij van toepassing zijn.

Bij Peutz kunt u terecht voor:

  • een integrale benadering;
  • hoge kwaliteit advieswerk,
  • een klantgerichte aanpak;
  • onafhankelijke, hoog opgeleide ingenieurs;
  • geavanceerde meet- en rekentechnieken.

Hoge kwaliteit dienstverlening

Neem contact op met Peutz. Wij bieden nuttig, duidelijk advies op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid en meerdere andere gebieden.


Interessant? Deel deze pagina